Tusen trädgårdar 2020

Lördag 27/6  och söndag 28/6
Kl 10-17

Välkommen på besök hos Trädgår´n i Söderfors! 
Blommande rosor, klematis och perenner. Obs Ingen försäljning av växter.

'Rooguchi'
’Rooguchi’

Under Tusen Trädgårdar öppnar hundratals trädgårdsägare i hela landet sina trädgårdar för besökare. Tusen Trädgårdar genomförs vartannat år och i år firar evenemanget 10 år!

På grund av Corona har vi valt att ha öppen trädgård både den 27 och den 28 juni kl 10-17 båda dagarna.. Vi är utomhus och håller avstånd till varandra men på grund av Covid -19 så önskar vi att de 2 första timmarna är för dem som är i riskgrupp och resten kommer från 12 och framåt.

Vi följer Folkhälsomyndighetens regler och Tusen Trädgårdars rekommendationer och kommer därför varken att erbjuda fika, toalett eller försäljning, Vi kommer inte heller att låta fler än 50 personer vistas i trädgården samtidigt.

Trädgår’n i Söderfors är en uppvuxen trädgård, tidigare gammal handelsträdgård, invid Dalälvens strand. Ca hundra olika sorters rosor. Mycket perenner, bl.a. många sorters funkior, nävor, flox, alunrot och dagliljor. Många sorters klematis, ca hundra olika, både nyplanterade och äldre. Obs! Ingen försäljning av växter.

Välkomna / Inga och Per

https://www.tradgardssverige.org/tradgardar/tradgarn/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.